jump to navigation

«Ζητείται νέα, όμορφη κοπέλα για γάμο και παιδιά, απαραίτητη προϋπόθεση να είναι …ράτσας» 07/09/2010

Posted by elenipass in Τα Παράξενα του Κόσμου.
trackback

Περίεργες αγγελίες κάνουν το γύρω του Διαδικτύου τις τελευταίες μέρες, αγγελίες για ζευγάρωμα κατοικίδιων.

Πολλοί ιδιοκτήτες κατοικίδιων που θέλουν να τα ζευγαρώσουν, ψάχνουν το κατάλληλο σύντροφο μέσω αγγελιών. Η διασταύρωση του αγαπημένου σας κατοικίδιου δεν είναι πάντα τόσο εύκολη υπόθεση όσο νομίζεται, καθώς λίγα από αυτά τα τρισχαριτωμένα τετράποδα έχουν τις απαραίτητες «γνωριμίες» για να πραγματοποιήσουν «γάμο από έρωτα».

Έτσι αν κάποιος ψάχνει να ζευγαρώσει το ζωάκι του μέσω διαδικτύου θα βρεθεί αντιμέτωπος με αγγελίες τύπου:

«Χνουδωτή γάτα Περσίας αναζητά κάποιο αρσενικό της ίδιας ράτσας» ή «Καθαρόαιμος ποιμενικός Καυκάσου αναζητεί το ιδανικό θηλυκό για «καλό σκοπό»»

Πολλά από αυτά τα ζευγαρώματα είναι αποτυχημένα, ενώ άλλα επιτυχημένα. Ένα από  τα επιτυχημένα ζευγαρώματα οδήγησε στην δημιουργία του ανάλογου site, datemypet.com, για να ελαχιστοποιήσει την ταλαιπωρία των ιδιοκτητών να ζευγαρώσουν τα κατοικίδιά τους.

Όμως μην ξεγελιέστε ότι αυτά τα site είναι ένα στο εκατομμύριο, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός από τέτοιες σελίδες στο διαδίκτυο για όλους αυτούς που είναι τρελοί με τα τετράποδα …παιδιά τους.

Σχόλια»

1. «Ζητείται νέα, όμορφη κοπέλα για γάμο και παιδιά, απαραίτητη προϋπόθεση να είναι …ράτσας» « ΚΟΠΙΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ !!! - 26/02/2011

[…] πηγή […]

2. Kory - 07/09/2010

«Katharoaimo mpoulntokaki, kalozwismeno, paxouloutsiko, apo gnwsti oikogeneia kai panta apon otan arxizan ta duskola, pou xerei na raparei me xari kai na exafanizetai molis dei ta skoura, psaxnei to idaniko tairi (fullou aprosdioristou)» Peeissoteres plirofories 210 ******1 Rafina 🙂 😛

YG: Karperotis apodedeigmeni


Σχολιάστε