jump to navigation

Μεζεδάκια από τηγανιτή …μπύρα! 08/09/2010

Posted by alexpireas in Μη-κατηγοριοποιημένα.
Tags:
trackback

Ένα νέο μεζεδάκι για να συνοδεύουμε την μπύρα μας λέει ότι έφτιαξε ένας σεφ από το Τέξας.

Η πρώτη συνταγή για τηγανιτή μπύρα!

Μέχρι στιγμής ο εφευρέτης αυτού του φαινομενικά πεντανόστιμου πιάτου ο σεφ Mark Zable κρατάει τη συνταγή επτασφράγιστο μυστικό και αναμένεται να το αποκαλύψει τον ερχόμενο μήνα.

Οι πληροφορίες που διέρρευσαν λένε ότι η μπύρα τοποθετείται στο κέντρο ενός κομματιού ζύμης με πολύ αλάτι και ψήνεται (ή τηγανίζεται) για 20 λεπτά.

«Όταν κάποιος δοκιμάσει λίγο από την καυτή μπύρα μέσα σε μικρό κομμάτι ζύμης, θα ενθουσιαστεί από το γευστικό αποτέλεσμα, είναι σίγουρο», ισχυρίζεται ο σεφ.

Το Τέξας έχει κάνει πολλές ετοιμασίες για να υποδεχτεί το νέο μεζεδάκι τους. Πέντε κομμάτια τηγανισμένης μπύρας, με ίδιο μέγεθος σαν τα ραβιόλια, θα πωληθούν προς $ 5, σχεδόν 4 ευρώ. Από την άλλη η Επιτροπή Αλκοολούχων έχει ήδη απαγορεύσει την πώλησή του σε άτομα κάτω των 21.

Advertisements

Σχόλια»

No comments yet — be the first.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: